Silver Blues Design

Silver Blues Design

Gebruikte producten 

Stel je voor dat je door het herfstbos loopt: de diepblauwe schaduwen van de bomen worden weerspiegeld in de glinsterende zilveren stromen van de beekjes. De warme herfstkleuren vangen het zonlicht en toveren een adembenemend schouwspel tevoorschijn. Precies dit gevoel willen we overbrengen op je nagels - de diepe elegantie van de herfst in combinatie met de zilveren glans van het seizoen 💙✨

Laten we beginnen!

  1. Eerst bereiden we onze nagels grondig voor: hiervoor schuiven we de nagelriemen voorzichtig terug met een rozenhouten staafje, verwijderen we de onzichtbare nagelriemen met een manicurestokje, vijlen we onze nagels in vorm en bufferen we zachtjes het oppervlak. 
  2. Vervolgens brengen we achtereenvolgens een dunne laag Base Coat aan op alle nagels om ze vervolgens in ons Base Powder te dompelen. Hiermee leggen we de perfecte basis voor ons design en beschermen we onze natuurlijke nagels tegen verkleuring.
  3. Dan beginnen we met borstelen: we nemen weer wat Base Coat en brengen deze aan op de punt van de nagel. We willen echter geen nauwkeurig French design creëren, maar met gebogen randen behoorlijk wat beweging brengen! Als we tevreden zijn met onze vorm, dippen we in onze donkere petroleumblauwe Sweater Weather. Dit proces herhalen we op alle nagels. Daarbij kunnen we helemaal naar onze eigen voorstelling beginnen, nu eens rechts, dan weer links en zo een prachtige dynamiek creëren. Overtollig poeder verwijderen we voorzichtig met een kwast.
  4. Daarna brengen we nog een dun lijntje Base Coat aan met ongeveer 1 tot  2 mm afstand langs de kleurrand en plaatsen we onze glinsterende Silver Flakes met een pincet. 
  5. Om het design, met name de zilverfolie, te beschermen, brengen we een laatste dunne laag base coat aan en dippen we opnieuw in ons Base Powder.
  6. Nu volgt ook de Activator. Wees hier gerust royaal bij het aanbrengen en laat alles ongeveer twee minuten drogen. Vervolgens kunnen we de nagelranden voorzichtig in vorm brengen en het oppervlak egaliseren met een buffer.
  7. We brengen de Activator opnieuw aan op alle nagels en laten deze zoals gewoonlijk twee minuten uitharden.
  8. Tot slot verzegelen we ons design met twee lagen Top Coat en laten we onze nagels echt stralen!
  9. Vergeet niet om je nagelriemen te verwennen met onze nagelolie. Dit is de beste manier om je manicure af te ronden en je vingertoppen mooi verzorgd te houden.

Of je deze look nu draagt voor een wandeling in het park of een gezellig samenzijn met vrienden, de mix van diepblauw en glinsterend zilver geeft je nagels een vleugje herfstmagie. Het is de perfecte manier om je herfstoutfit een elegante en tegelijkertijd mysterieuze touch te geven 🍂✨

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.