Abstract Greens Tutorial

Abstract Greens Tutorial

Gebruikte producten:


Donkere weiden, diepe bossen en glinsterende gouden accenten – dit alles verenigd op je nagels 🍃✨


Zo doe je dat: 

  1. Allereerst bereiden we onze nagels grondig voor op het aankomende design. Hiervoor schuiven we de nagelriemen voorzichtig terug, verwijderen de onzichtbare nagelriemen zacht met een buffer, ruwen onze natuurlijke nagels op en vijlen ze alvast in vorm.
  2. Vervolgens brengen we een dunne laag Base Coat aan op alle nagels en dompelen deze één voor één onder in onze Base Powder. Hiermee kunnen we een stabiele basis maken die onze manicure houdbaar maakt en onze natuurlijke nagels beschermt tegen verkleuringen. 
  3. DDaarna beginnen we eerst met onze wijsvinger en duim: hier brengen we opnieuw een dunne laag Base Coat aan en dippen we in onze prachtige, donkere groene tint Khaki. Voor een krachtiger kleur herhalen we het hele proces.
  4. Nu wijden we ons aan onze pink: na een dunne laag Base Coat dippen we de vingertop in Warm Olive en bestrooien we de rest van de nagel met de Base Powder. Ook hier herhalen we het proces voor een wonderbaarlijk intens resultaat. 
  5. Nu brengen we eerst voldoende Activator aan op alle nagels en laten we het zoals gewoonlijk twee minuten uitharden.
  6. Tot slot wijden we ons aan de ring- en middelvinger, hier creëren we een spannend, abstract design: we brengen de Base Coat in een lijn op de nagels aan en dippen afwisselend in Warm Olive en Khaki.
  7. Daarna brengen we weer een beetje Base Coat aan op de plekken waar we vervolgens met onze goudfolie glinsterende accenten willen zetten. Met een pincet kunnen we de folie nog wat gladder maken. 
  8. Om het design bij het latere vijlen optimaal te beschermen, volgt een laatste dunne laag Base Coat en Base Powder. Daarna brengen we royaal Activator aan en laten we alles twee minuten drogen.
  9. Eventuele oneffenheden kunnen we nu voorzichtig met een buffer egaliseren en de nagelranden indien nodig weer in vorm vijlen. Zoals altijd volgt na deze stap een laatste keer Activator.
  10. Tot slot laten we onze nagels met twee lagen Top Coat nog eens extra glanzen en verzorgen we onze nagelriemen met wat nagelolie.

Wat vind je van ons abstracte design? Welke kleuren zou jij daarvoor uitproberen? 🎨💫

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.