Over ons

Over ons

Over Doonails

“Wij zijn een beauty start-up die 's werelds beste en meest innovatieve manicure-oplossing biedt. Perfecte nagels die gemakkelijk thuis vanuit je luie stoel kunnen worden aangebracht en we zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de nagelwereld. Onze dip methode met bijna 100 prachtige unieke kleuren is eenvoudig en blijft tot wel drie weken zitten zonder dat er een UV-lamp nodig is. Of het nu gaat om een babyboomer stijl, een speels design of een klassiek dieprood - je Doonails zijn net zo uniek als jij. Laat je kleuren stralen!”

Onze Missie

Samen met onze community ontwikkelen we hoogwaardige revolutionaire Dipping Powder-producten om de thuismanicure te verbeteren en makkelijker te maken.

Onze Geschiedenis

Het idee is geboren

“Altijd drukke Elisa besefte tijdens een wederom hectische werkdag dat het vinden van de perfecte nagel oplossing bijna onmogelijk is. De ouderwetse nagellak beschadigt makkelijk en het duurt eeuwig voordat het droog is. Nagelsalons zijn duur en tijdrovend en gelnagels, hebben een schadelijke UV-lamp nodig. Toen Elisa het in de VS al langer bekende Dipping Powder tegenkwam, wist ze het: ik wil dit systeem perfectioneren en toegankelijk maken voor iedereen die thuis perfecte nagels wil hebben.”

Teamwork makes the dream work

“Elisa specialiseerde zich verder in productontwikkeling, terwijl de rest van de oprichters andere expertises meebrachten. De marketingvaardigheden van Lukas, de technische ervaring van Roman en de creatieve geest van David, om het team te completeren. Het perfecte team van allrounders stond klaar om de wereld te veroveren.

Het Dipping Powder systeem werd gedurende een half jaar verder geoptimaliseerd om aan de hoge kwaliteitseisen van het ambitieuze oprichtersteam te voldoen. De focus lag volledig op het revolutioneren van de manicuremarkt met een volwassen product.”

..and the rest is history

Doonails, een woorspeling op “do your nails” stond in de startblokken. De eerste Set was klaar voor de verkoop en twee maanden later was de shop online. Inmiddels twee jaar later is Doonails een daverend succes met meer dan 150.000 tevreden klanten, meer dan 30 medewerkers wereldwijd en een manicureproduct dat niet meer weg te denken is, uit de nagelwereld.

Onze bedrijfscultuur

Oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Tirol (Italië) en Oostenrijk, besloot het vierkoppige oprichtersteam in 2021 te verhuizen en het hoofdkantoor te vestigen op het zonnige Cyprus. Nu konden zij zich eindelijk samen volledig focussen op het verder opbouwen van Doonails. Omdat ons getalenteerd personeel zich op vele locaties in de wereld bevindt, werkt Doonails op afstand - al staan de deuren van het kantoor in Larnaca altijd open voor een workation.

Onze waarden

01 Flexibiliteit

Of het nu een manicure betreft, of onze manier van werken: Flexibiliteit is belangrijk voor ons. Wij vinden dat waar je ook bent je je nagels moet kunnen doen, net als dat je de vrijheid moet hebben om overal te kunnen werken. We zijn niet van de rigide processen. We zijn trots op onze flexibiliteit - en denken dat dit één van onze sterkste punten is.

02 Individualiteit

We houden van diversiteit. We zien niets liever dan klanten die zich creatief uitleven met onze producten en hun nagels gebruiken voor zelfexpressie. Want elke manicure is net zo uniek als jijzelf! Ook binnen ons team wordt de individualiteit van de medewerkers gestimuleerd en aangemoedigd voor het creëren van kansen.

03 Community

Zonder community, geen Doonails. Onze klanten geven elkaar niet alleen tips, maar inspireren ons dagelijks en zijn betrokken bij de productontwikkeling. Als er in onze community behoefte is aan een nieuw product, halen we alles uit de kast om dit te realiseren.

04 Transparantie

We geloven in een transparante, eerlijke en respectvolle relatie met onze klanten. Al ons contact is op basis van gelijkwaardigheid.

05 Innovatie

Bij Doonails staat innovatie al sinds dag 1 voorop en is dan ook een zeer belangrijke kernwaarde. We willen onze klanten snel en efficiënt voorzien van vooruitstrevende, hoogwaardige producten.

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DHL GoGreen voor bestellingen boven de €60.