Fall French Tutorial

Fall French Tutorial

Gebruikte producten:

 

We houden van French designs in allerlei varianten. Uiteraard hebben we ook voor de herfst nagedacht over een tutorial dat is geïnspireerd op de kleuren van het seizoen. 

 

Let’s do this! 🍂

 

  1. Zoals altijd bereiden we onze nagels grondig voor op de komende manicure. Wat dacht je van een ontspannend hand- en nagelbad vooraf? Doe hiervoor gewoon warm water in een kom en voeg wat nagelolie toe. Laat de handen ongeveer tien minuten inwerken en droog ze daarna grondig af. 

 

Let op: vergeet niet om minstens een uur te wachten voordat je begint met dippen, zodat de nagel volledig kan drogen en zijn volledige sterkte kan terugkrijgen. Gebruik de tussentijd om je nagelriemen terug te duwen en grondig te verwijderen. Als alles een beetje zachter is geworden, gaat dat nog makkelijker en grondiger. 

 

  1. Nadat we onze nagels hebben opgeruwd met een buffer, kunnen we al aan de slag. Zoals altijd beginnen we met een dun laagje Base Coat en dompelen we onze vingers één voor één onder in het Base Powder. 
  2. Zoals bij elke French look wordt ook hier weer onze geliefde dip tray gebruikt. Afhankelijk van of we de voorkeur geven aan een smalle of een iets bredere smile line, kiezen we de betreffende kant van de tray. Laten we dus beginnen met onze eerste kleur #WarmOlive: we doen er wat van in onze dip tray en kloppen het voorzichtig op de tafel zodat er een vlak poederoppervlak ontstaat. 
  3. We brengen opnieuw een dun laagje base coat aan en duwen de nagel langzaam in de kleur totdat we tevreden zijn met de French tip. De rest van de nagel bestrooien we met onze base kleur #CottonCandy. We kloppen lichtjes het overtollige poeder af. Voor een optimale dekking en kleurintensiteit herhalen we het proces een tweede keer. Zodra we klaar zijn met een kleur, doen we het overgebleven poeder terug in het potje en gaan we verder met de volgende tint.
  4. Als alle vingers een laagje kleur hebben gekregen, is het tijd voor onze Activator. Deze brengen we royaal aan op alle nagels en laten we twee minuten uitharden.
  5. Eventuele oneffenheden egaliseren we voorzichtig met een buffer en we vijlen onze nagels indien nodig een beetje bij. Daarna volgt nog een laag Activator, die we twee minuten laten drogen.
  6. Tot slot verzegelen we ons Fall French design met twee lagen Top Coat. 

 

En, ben je al in de herfststemming gekomen? Zo ja, dan moet je deze tutorial zeker in je herfstroutine opnemen. Zo niet, dan moet je deze tutorial zeker in je herfstroutine opnemen 😜🍂

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.