Tortoise Shell Design

Tortoise Shell Design

Gebruikte produkten:


Of je nu op zoek bent naar een subtiel statement voor het dagelijks leven of houdt van op de natuur gebaseerde designs - onze Tortoise Shell tutorial heeft voor elk wat wils. Met zijn warme bruine tinten en organisch gevormde patronen doet dit design denken aan het prachtige patroon van een schildpad en verleent het je nagels een wilde touch! 🐢


En zo werkt het:

  1. Nadat we onze nagels hebben ontdaan van zowel de zichtbare als onzichtbare nagelriemen, het nageloppervlak hebben opgeruwd en de nagels in vorm hebben gevijld, beginnen we zoals gewoonlijk met een dunne laag Base Coat en dompelen de nagels vervolgens onder in het Base Powder.
  2. Vervolgens halen we onze Dip Tray tevoorschijn en doen er een kleine hoeveelheid #PumpkinPie in. De Dip Tray kunnen we lichtjes op de tafel tikken om een vlakke ondergrond te creëren. 
  3. Nu voegen we een paar accenten toe met de kleuren #Halloween en #TropicalOrange en werken die lichtjes in met een tool naar keuze. Daarbij is het belangrijk om de kleuren niet te veel te vermengen, anders gaat het effect verloren.
  4. Nu komt het spannende deel: we brengen opnieuw een dunne laag Base Coat aan op onze nagel en plaatsen de omgekeerde vinger in de Dip Tray. De vinger kunnen we nu voorzichtig heen en weer kantelen om het hele oppervlak te bedekken. Het overtollige poeder borstelen we zachtjes af.
  5. Hierna volgt nog een dun laagje Base Powder. Vervolgens voegen we weer een paar accenten toe en plaatsen we de vinger opnieuw in de Dip Tray. Zo wordt het resultaat niet alleen kleurrijker, maar krijgt het door de verschillend geplaatste accenten ook een heel bijzondere diepte.
  6. Dit proces herhalen we nu op al onze nagels. We kunnen de highlights steeds weer veranderen, soms meer van de ene kleur, soms meer van de andere, zodat geen vinger hetzelfde is. 
  7. Breng nu een royale hoeveelheid Activator aan op alle nagels en laat het twee minuten uitharden.
  8. We bufferen eventuele oneffenheden voorzichtig weg en laten de Activator opnieuw twee minuten drogen.
  9. Zoals altijd verzegelen we ons nail design met twee lagen Top Coat en verzorgen we onze nagelriemen met wat nagelolie. 

Wat vind je van het resultaat? We zijn helemaal enthousiast en hebben wederom gemerkt hoe veelzijdig Dipping Powder kan zijn. Alles is mogelijk ✨

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.