French Pedicure Design

French Pedicure Design

Gebruikte producten:



French is niet alleen een absolute blikvanger op de vingernagels, maar maakt ook een ongelooflijk goede indruk op de voeten. Daarbij is het ook helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt - beloofd! We laten je 2 manieren zien om je voeten te laten stralen met een French design! 💫

 

Let’s go!

 

  1. Net als onze vingernagels bereiden we onze voeten eerst voor op het volgende design. Als je wilt, kun je ze eerst verwennen met een warm voetbad en vervolgens bewerken met een puimsteen. Bovendien is de nagelriem gemakkelijker terug te duwen en te verwijderen als de huid een beetje zacht is. Houd er echter rekening mee dat je minstens een uur moet wachten voordat je begint met dippen, zodat je teennagels voldoende tijd hebben om volledig te drogen en hun volledige stabiliteit terug te krijgen.
  2. Vervolgens ruwen we onze teennagels lichtjes op met een buffer voordat we de eerste dunne laag Base Powder aanbrengen en elke nagel bestrooien met onze Base Powder. De poederresten kunnen we voorzichtig verwijderen met een kwast.
  3. En dan gaan we aan de slag. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende benaderingen:

 

Optie nummer 1:

We brengen nog een laag Base Coat aan en bestrooien de nagel met de kleur #Latte. Nu nemen we weer wat Base Coat op het penseel en trekken met de penseelpunt een smalle lijn. We bestrooien het geheel nu met de kleur #SnowWhite. 

 

Optie nummer 2:

Als alternatief lijmen we de nagelpunt zorgvuldig af met een beetje plakband. Nu brengen we de Base Coat aan (maak je geen zorgen als er iets op de plakband komt) en bestrooien we de nagel met de kleur #Latte. Vervolgens trekken we de plakband er voorzichtig af, brengen wat Base Coat aan op de ontstane openingen en bestrooien de nagelpunt met #SnowWhite. Deze methode is vooral geschikt als het aanbrengen van een rechte lijn niet zo gemakkelijk gaat. 

 

  1. Voordat we onze Activator aanbrengen en twee minuten laten uitharden, gaan we met een rozenhouten stokje langs de rand van de nagel en verwijderen we eventueel overgelopen materiaal. 
  2. Vervolgens vijlen we de randen in vorm en maken we het nageloppervlak voorzichtig glad. Daarna brengen we nog een laag Activator aan, die we zoals gewoonlijk twee minuten laten drogen.
  3. Tot slot verzegelen we ons French design met twee lagen top coat en masseren we zachtjes wat nagelolie in de nagelriemen.



Welke methode vind jij het beste? Wat je ook kiest, met onze tutorial slaag je zeker in de Franse pedicure! Dus waar wacht je nog op? Gun je voeten wat meer aandacht - we wensen je er heel veel plezier mee! 🦶✨

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.