Boo-tiful Ghost Tutorial

Boo-tiful Ghost Tutorial

Gebruikte producten

Boo! 👻 Met onze Boo-tiful Ghost Tutorial ben je perfect voorbereid op het Spooky Season 🎃

En zo werkt het:

  1. Nadat we onze nagels op de gebruikelijke manier hebben voorbereid, beginnen we met een dunne laag Base Coat en dippen onze nagels vervolgens in de kleur Rosie. Deze eenvoudige nude tint geeft de nagels een vleugje kleur en is perfect geschikt als primer. 
  2. Daarna volgt er nog een dun laagje Base Coat en dippen we de nageltip in de kleur Dark Dream. Voor wie dat een beetje te tricky is in het potje, kan ook onze dip tray gebruiken om een perfecte smile line te creëren. 
  3. Vervolgens strooien we wat Base Powder over de hele nagel. Met zulke intense kleuren als Dark Dream is strooien beter dan dippen, zodat er geen vlekken ontstaan. We herhalen deze werkwijze nu op alle nagels, met uitzondering van de ringvinger.
  4. Aan de punt van de nagel brengen we nu Base Coat aan in de vorm van een spook en dompelen de vinger in Snow White.
  5. Er volgt weer wat Base Coat en we dippen in onze Glow in the Dark kleur Moonlight. Als je deze keer geen limited edition hebt kunnen bemachtigen, dompel dan je vinger opnieuw in Snow White. Zo licht het design weliswaar niet op, maar is het toch een fantastische look voor Halloween! 
  6. Het design drukken we nu een beetje plat met onze vingers en brengen Activator aan op alle nagels.
  7. Na de uithardingstijd van twee minuten volgt nog een klein gezichtje voor ons spook: hiervoor nemen we wat Base Coat op met een rozenhouten staafje en plaatsen we twee ogen en een mond. Hierop strooien we weer wat Dark Dream en borstelen alle poederresten zachtjes af.
  8. Eventuele oneffenheden op de nagels of aan de nagelranden kunnen we nu voorzichtig met vijl en buffer egaliseren en we brengen een tweede keer Activator aan op alle nagels. Deze laten we weer twee minuten drogen.
  9. Tot slot verzegelen we ons spookachtige design met twee lagen Top Coat en verzorgen we onze nagelriemen met wat nagelolie.

Wij vinden het spookje ongelooflijk schattig - wat zeg jij? 🤍

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.