Autumn Aura Design

Autumn Aura Design

Gebruikte producten:

Weet je niet te kiezen welke van onze nieuwe herfstkleuren je als eerste wilt uitproberen? Dat hoef je ook helemaal niet met ons Autumn Aura design. 

We laten je zien hoe het moet! 🔮🧿💫🍂

 

  1. Allereerst bereiden we onze nagels voor op het komende design: We duwen onze nagelriemen voorzichtig terug met een rozenhoutstaafje of manicurestick en verwijderen de onzichtbare nagelriemen op de nagelplaat met een buffer. Indien nodig knippen we zorgvuldig overtollige huid weg en vijlen we onze nagels in de gewenste vorm. 
  2. Vervolgens brengen we een dun laagje Base Coat aan op de nagel en dippen vervolgens in het Base Powder. Overtollig poeder kunnen we eenvoudig verwijderen met een kwast. Deze werkwijze herhalen we op alle nagels.
  3. Daarna brengen we opnieuw een dunne laag Base Coat aan en dompelen we onze vingers in de kleur Peach Blush, die als basiskleur dient voor ons aura-design. Voor een intenser kleurresultaat herhalen we het allemaal nog een keer. 
  4. En nu wordt het ernst: er volgt nog een dun laagje Base Coat, dan nemen we een schoon penseel en dompelen deze in één van de drie kleuren. Daarna tikken we hem iets boven de nagel af, zodat de kleur in het midden het meest intens en naar buiten toe steeds zwakker wordt. Nadat we even gewacht hebben, borstelen we de restjes zachtjes af.
  5. We herhalen dit op alle nagels en wisselen af tussen Sweater Weather, Spicy Ginger en Khaki . Geheel naar hartelust kunnen we de kleuren ook mengen en daarmee prachtige herfstachtige dimensies creëren. 
  6. Nu volgt een royale laag Activator, die we twee minuten laten uitharden.
  7. Tot slot verzegelen we ons design met twee lagen Top Coat en verzorgen we onze nagelriemen met wat nagelolie.

 

Met welke kleuren zou jij de look nog willen uitproberen? 

Wat je ook kiest, met onze tutorial kun je de virale trend heel gemakkelijk nabootsen 💅

 

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.