Half Moon Charm

Half Moon Charm

Gebruikte producten:

Een betoverend design voor wie van uniek houdt: Half Moon Nails! Ze stralen elegantie uit, passen bij zowel korte als lange nagels en zijn vooral in de herfst een absolute must-have. 


Leuke fun fact: volgens spirituele leer trekt de wassende volle maan meer energie en kansen aan. Deze kleine maanbogen verdienen dus zeker een plaats als modieuze mantra op onze vingertoppen 🌓✨


En zo gemakkelijk gaat het:

  1. Zoals altijd bereiden we onze nagels eerst zorgvuldig voor op het aankomende design: met een rozenhouten staafje of manicurestick schuiven we onze nagelriemen voorzichtig terug en verwijderen we ook de onzichtbare nagelriemen op de nagelplaat. Daarna ruwen we het hele oppervlak zachtjes op en vijlen we de nagels in de gewenste vorm.
  2. Vervolgens brengen we een dunne laag Base Coat aan en dompelen alle nagels achter elkaar in het Base Powder. Hiermee beschermen we onze natuurlijke nagels tegen verkleuring en zorgen we voor een optimale houdbaarheid.
  3. En dan is het tijd voor het Half Moon Design (wat overigens niet zo moeilijk is als het klinkt): we brengen opnieuw een dunne laag Base Coat aan en dompelen in onze eerste kleur Plum Purple. Daarbij gaan we echter niet volledig met de nagel in het poeder, maar stoppen een beetje vóór de nagelaanzet en bewegen de vinger lichtjes heen en weer om een sikkelvorm te creëren. We bestrooien het vrije gedeelte met wat Base Powder en borstelen de resten voorzichtig af. Voor een intensere kleur herhalen we het proces nog een keer.
  4. Datzelfde doen we nu met alle nagels en gebruiken daarbij de kleuren Purple Rain, Silent Night Mauve en First Kiss.
  5. Daarna brengen we royaal Activator aan op alle nagels en laten we het ongeveer twee minuten uitharden. 
  6. Nu kunnen we eventuele oneffenheden egaliseren met een low grit vijl en een tweede laag Activator aanbrengen.
  7. Nadat we deze opnieuw twee minuten hebben laten uitharden, volgen er nog twee lagen Top Coat om ons mystieke nail design te laten stralen.
  8. Een extra portie verzorging mag natuurlijk niet ontbreken, dus tot slot masseren we nog wat nagelolie in onze nagelriemen.

Wij vinden de Half Moon nail trend absoluut chic en zouden hem het liefst met alle kleuren willen uitproberen. En jij? 🌙🔮

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.