Naked Beauty Design

Naked Beauty Design

Gebruikte producten

 

Eenvoudige nagels die toch net dat beetje extra hebben? Say no more! Met onze Naked Beauty tutorial krijg ook jij een klassiek mooie manicure gemakkelijk thuis voor elkaar

 

En zo wordt het gemaakt:

  1. We bereiden onze nagels voor zoals gewoonlijk: Dit omvat het terugduwen en verwijderen van de nagelriemen en het vijlen en opruwen van de nagels. 
  2. Daarna volgt de eerste laag base coat en dippen we onze vingers één voor één in het base powder. Daarmee leggen we een optimale basis voor onze dipping manicure.
  3. Nu volgt nog een laag base coat en we dompelen onze vingers onder in de prachtige nude kleur #Latte. Overtollig poeder verwijderen we voorzichtig met een poederkwast. Voor een betere dekking herhalen we het proces op alle nagels.
  4. Nu wordt onze activator gebruikt: we brengen deze royaal aan op de hele nagel en laten deze twee minuten uitharden.
  5. Vervolgens egaliseren we eventuele oneffenheden met een buffer en vijlen we onze nagels indien nodig nog wat bij. Voor een meer natuurlijke welving van de nagel raden we aan om met de buffer van het midden van de nagel naar de punt van de nagel toe te vijlen. 
  6. Er volgt een tweede laag activator. Hier wachten we ook ongeveer twee minuten tot het volledig droog is.
  7. Nu wordt het sparkly: we brengen de eerste top coat aan en plaatsen onze strassteentjes naar hartenlust op onze nagels. Daarbij is het belangrijk om niet te lang te wachten, anders droogt de top coat zonder dat de steentjes blijven plakken. Als alles op zijn plaats zit, wachten we 2 minuten en brengen we een tweede laag top coat aan.
  8. Tot slot verzorgen we onze nagelriemen met wat nagelolie en klaar is ons eenvoudige en elegante Naked Beauty design.

 

Als ook jij van de minimalistische look houdt en je nagels het liefst natuurlijk en verzorgd houdt, dan moet je deze tutorial zeker eens uitproberen! Heel veel plezier ermee ⭐️💛

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.