Heat Waves Design

Heat Waves Design

Gebruikte producten:

Met ons felle zomerdesign zet je de volgende hittegolf direct op je nagels! 🔥

En zo werkt het:
  1. Nadat we onze nagels hebben voorbereid op de manicure, beginnen we zoals gewoonlijk met een laagje Base Coat en dippen we in het Base Powder. Vervolgens brengen we opnieuw een laagje Base Coat aan en dippen we in de eerste kleur van onze Heatwave: #MonCherie.
  2. Kleine tip: omdat we met verschillende gekleurde lagen werken en deze zich niet mogen mengen, gebruiken we onze Activator na elke kleur en laten we het ongeveer twee minuten drogen.
  3. Vervolgens komt er opnieuw een laagje Base Coat en dippen we in ons heldere #TropicalOrange.
  4. Na de Activator brengen we nog een laatste keer Base Coat aan en dippen we onze nagels in #LimeDancer. We herhalen deze stappen nu op alle vingers waarop we het Heatwave-design graag willen hebben. In ons geval zijn dat de duim, wijsvinger en middelvinger. Op de ringvinger en pink hebben we gekozen voor een full cover in #LimeDancer. 1 laagje Base Powder en twee laagjes kleur zijn hier voldoende.
  5. En nu komt ons favoriete deel: met een grove vijl (100) bewerken we onze nagels hier en daar net zo lang totdat de rode kleurlaag verschijnt. Daarbij hoef je ook helemaal niet op veel te letten, maar kun je net zoveel Heatwaves maken als je wilt tot je tevreden bent.
  6. Op de afgewerkte nagels brengen we nog een laagje Base Powder aan om ons design te beschermen tijdens het bufferen en vijlen. Ook hier gebruiken we opnieuw onze Activator.
  7. Nadat we alle oneffenheden op onze nagels hebben verwijderd, brengen we nog een laatste keer Activator aan, laten we het drogen en verzegelen we onze manicure met twee lagen Top Coat. Wij hebben hier gekozen voor de matte versie.

Et voilà, het Heatwave Design is klaar voor de bijzonder warme dagen! We wensen je veel plezier bij het uitproberen! ☀️

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.