Barbie Ombre Nails

Barbie Ombre Nails

Gebruikte producten:


De nieuwe Barbie-film heeft Team Doonails al betoverd. Als je net zo enthousiast bent als wij of gewoon altijd al een Barbie Girl bent geweest, dan is dit design precies goed voor jou. 💖

En zo werkt het:

  1. Nadat we onze nagels zoals gewoonlijk hebben voorbereid op de komende powder-sessie, beginnen we met een laagje Base Coat en Base Powder.
  2. Vervolgens brengen we nog een laagje Base Coat aan en dompelen ons fluffy penseel onder in de kleur #BarbieGirl. Met kloppende bewegingen verdelen we deze nu over de onderste helft van de nagel.
  3. Hetzelfde doen we nu aan de punt met #Afterparty. Daarbij is het belangrijk om echt genoeg poeder op het penseel te hebben en deze gelijkmatig over de nagels te tikken.
  4. Nadat we het overtollige poeder voorzichtig met een schone penseel hebben verwijderd, herhalen we het hele proces om een intenser ombre-effect te krijgen.
  5. Om de kleur niet te beschadigen bij het aansluitende vijlen, brengen we nog een laagje Base Coat en Base Powder aan.
  6. Nu verdelen we de Activator royaal over alle nagels en laten we het ongeveer twee minuten drogen. Vervolgens kunnen we alle oneffenheden egaliseren met een buffer en de nagels eventueel nog een beetje in vorm vijlen.
  7. We brengen nog een laatste keer Activator aan en laten deze opnieuw ongeveer twee minuten uitharden. Daarna verzegelen we ons Barbie-design met twee lagen Top Coat en gunnen we onze nagelriemen met wat nagelolie een extra portie verzorging.


Vond je onze tutorial leuk? Maak dan een statement met je nagels en ontketen je innerlijke Barbie!👱‍♀️💄👗

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.