Pretty in Pink: Nageldesigns geïnspireerd door Barbie

Pretty in Pink: Nageldesigns geïnspireerd door Barbie

Kleurrijk, creatief en gewoon betoverend - we laten je zien hoe je je innerlijke Barbie met de juiste look kunt ontketenen.

Een bron van inspiratie die ons al sinds onze kindertijd vergezelt: Barbie! En nee, daarmee bedoelen we niet alleen hun glamoureuze outfits, maar ook hun ongelooflijke avonturen en veelzijdigheid. We kunnen ons nog herinneren hoe we urenlang met onze barbies hebben gespeeld en ze hebben betrokken bij de meest fantastische verhalen. Waarom toveren we er niet een paar van op onze nagels? Denk aan alle plekken die Barbie heeft bezocht – van het roze Dreamhouse tot de glinsterende modewereld.


We laten je onze favoriete Barbie Nail-designs zien die al deze avonturen weerspiegelen ✨

  1. Pretty in Pink 
  2. Let it sparkle 
  3. Sei wild und kreativ 

Pretty in Pink

Barbie heeft ons geleerd dat roze niet zomaar een kleur is, maar een levenshouding. Maar vergeet niet de verschillende nuances die hun weg hebben gevonden in de wereld van Barbie. Van delicate pasteltinten tot felle statement nagels, alles is toegestaan.

Barbie Nagel Design in Barbie Pink Ton
Pinkes Barbie Nagel Design
Neon Pinkes Nagel Design
Pastell Farbendes Barbie Nails Design

 

Let it sparkle

Laten we eerlijk zijn – wie van ons heeft niet minstens één keer gedroomd van Barbie's glanzende Dreamhouse? Laten we precies deze magie op onze vingertoppen overbrengen: versier je nagels met sprankelende steentjes, glitterstof en alles wat glinstert in het zonlicht.

Nagel Design mit Rosa Glitzer
Glitzer Barbie Nagel Design
Nagel Design in Pink mit Gold Folie
Glitzer Nagel Design Sugar

 


Sei wild und kreativ 

Als het gaat om nageldesigns, is de diversiteit grenzeloos – net als bij Barbie 's outfits! Laten we ons onderdompelen in de magische wereld van patronen, prints en kleurblokkering die je nagels in kleine kunstwerken zullen veranderen. Want net zoals Barbie haar garderobe weet op te fleuren met patroonmagie, kun jij je nagels tot stralen brengen met fascinerende designs.

Ombre Barbie Nagel Design in Pink und Rosa
Aura Nagel Design in Pink
Süsses Nagel Design mit Roten Herzen
Pinkes Blumen Design
 

Waar wacht je nog op? Pak je Dipping Powder en laat je creativiteit de vrije loop. Welke look weerspiegelt jouw innerlijke Barbie nu het beste? 👱‍♀️🎀



Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.