Ovale en amandelvormige nagels

Ovale en amandelvormige nagels

Je nagels, je canvas! Creëer de perfecte mix van elegantie en creativiteit met ovale en amandelvormige stijlen.

Als het gaat om de perfecte manicure, zijn er enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Naast lengte en favoriet design speelt ook de vorm een belangrijke rol. Kleuren zien er anders uit, handbewegingen veranderen onbewust en de look als geheel wordt heel anders. Nadat we al inspiratie voor korte nagels onder de loep hebben genomen, wijden we ons in dit artikel aan twee nagelvormen die onze klanten bijzonder graag dragen. 

Ovale vorm

Als je op zoek bent naar een nagelvorm die tijdloze elegantie en veelzijdigheid combineert, dan zouden ovale nagels wel eens precies jouw ding kunnen zijn! Ze geven je handen een eenvoudige maar verfijnde esthetiek die bij elke gelegenheid past. Ovale nagels zijn als de favoriete blazer in je garderobe – ze laten je er altijd goed uitzien en passen bij elke stijl. Door hun soepele vorm voorkomen ze ook dat vervelende afsplinteringen een echte zenuwbeproeving worden. Of je nu de voorkeur geeft aan een minimalistisch understatement of graag experimenteert met speelse nageldesigns, ovale nagels bieden je een canvas waarop je creativiteit echt kan bloeien.

Ovales French Nagel Design

 

Ovales Nagel Design mit einer Schimmer Farbe in Flieder

 

Rosiges Marmor Design mit goldenen Elementen

 

Amandelvorm

Deze nagels zijn als een perfecte amandel, alleen zonder het caloriegehalte. Ze geven je handen elegantie en de vrijheid om hun gang te gaan. Wie had gedacht dat vingernagels zo veelzijdig konden zijn? Van subtiele pasteltinten tot funky meesterwerken van nagelkunst – amandelvormige nagels zijn het podium voor je wildste nageldromen. En weet je wat het beste is? Ze laten je vingers er langer en slanker uitzien, alsof ze op de catwalk staan!

Blaues Nagel Design in Mandel Nagel Form
 
Mandelförmiges Nagel Design mit blauen Glitzer Elementen

 

Mandelförmiges Nagel Design in den Farben Grün und Nude

 

Welke vorm je nu het beste kiest, is als de vraag naar het favoriete ijs – het hangt helemaal van je smaak af! Amandelvormige nagels geven je een vleugje drama, terwijl ovale nagels scoren met hun veelzijdigheid en geschiktheid voor dagelijks gebruik. Dus waarom niet eens een beetje experimenteren? 

 

Of je nu amandelvormige nagels, ovale vormen of iets daartussenin draagt, onthoud dat nagels meer zijn dan alleen maar een accessoire. Ze zijn een manier om je persoonlijkheid te tonen, je creatief uit te drukken en plezier te hebben!

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.