Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je vragen over je bestelling, de dipproducten of het aanbrengen? Hier vind je eenvoudig en snel de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je vragen over je bestelling, de dipproducten of het aanbrengen? Hier vind je eenvoudig en snel de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Producten

Dipping Powder

Het Dipping Powder Systeem bestaat uit poeders en vloeistoffen waarmee je snel en gemakkelijk langdurig houdbare salonmooie nagels kunt creëren. De nagel wordt op een natuurlijke wijze versterkt en je hebt geen UV-lamp nodig!

Dipping Powder kan op zowel natuurlijke- als kunstnagels worden aangebracht. Onze poeders zijn zeer fijn en garanderen een perfect glad, gelijkmatig en schitterend resultaat.

Dankzij de keuze uit meer dan 80 kleuren, kun je eenvoudig een persoonlijke set samenstellen uit je favoriete kleuren. Onze producten zijn vegan, dierproefvrij en van nature vrij van schadelijke chemicaliên.

De complexe binding van het poeder en de vloeistoffen voorkomt chippen en scheuren van de nagel. Het juist aanbrengen kan een langdurig resultaat van 3+ weken opleveren! Best indrukwekkend, toch?

Het gebruik van de Base Powder is geen must, maar heeft een beschermende functie.

Als eerste laag beschermt het de nagel tegen eventuele verkleuringen.

Het kan ook worden gebruikt als een laatste laag na het aanbrengen van Kleur-powders, zodat de kleuren niet worden aangetast of vervagen tijdens het vijlen en vormgeven. We raden dit vooral aan na het aanbrengen van Glitter Powders.

Ga naar de Base Powder

Liquids

De Brush Cleaner & Softener (Brush Saver) reinigt de kwastjes voor de Liquids en verwijdert restjes en verkleuringen, zodat deze niet hard worden.  

Je kunt het vieze of plakkerige kwastje eenvoudig wisselen met die van de Brush Cleaner & Softener en het kwastje van de betreffende Liquid gedurende de nacht in de Brush Cleaner laten staan. Hierna kun je de kwastjes weer in de juiste flesjes doen.

Het is belangrijk om de kwastjes af te drogen met een doek voordat je deze vervangt, zodat de Liquids niet met elkaar in contact komen.

 De Brush Cleaner & Softener mag niet worden vergeten na elke manicure.

Het is aan te raden de restjes na elk gebruik uit de kwastjes te verwijderen, zodat de Liquids niet verkleuren of hard worden.

Ga naar de Brush Cleaner & Softener

Als de Base Coat met overmatig Powder in aanraking komt, kan het zo zijn dat het kwastje hard wordt.

Bovendien, mogen de kwastjes niet te lang met lucht in aanraking komen en dienen deze na elke nagel weer in de Liquid te worden gedoopt, om zo natuurlijke verharding te voorkomen.

De Top Coat kan ook verharden, als de Activator niet de kans krijgt om volledig te drogen, tijdens het aanbrengen.

Gebuik de Brush Cleaner & Softener om dit te voorkomen! Laat de Brush Cleaner & Softener gedurende de nacht inwerken op het harde kwastje en de volgende dag zal deze weer als nieuw zijn.

Klik hier voor een video met uitgebreide instructies voor de juiste omgang met de Liquids .

Base Coat en Top Coat zijn een cosmetica lijm. Je moet dus oppassen, dat dit niet op de flessenhals druipt. Daarom plakt de deksel. 

Het is belangrijk de hals van de flesjes schoon te houden, zodat de liquids niet gaan plakken.

Zorg ervoor dat je het kwastje altijd aan dezelfde kant afveegt, zodat niet de gehele fles wordt bedekt met de Liquid.

Klik hier voor een video met uitgebreide instructies voor de juiste omgang met de Liquids .

Ingrediënten

We hebben er alles aan gedaan om alleen de beste ingrediënten in onze producten te gebruiken.

We zijn dan ook trots dat al onze producten PETA-gecertificeerd dierproefvrij en veganistisch zijn

Een uitgebreide lijst van de gebruikte ingrediënten vind je hier.

Stuur ons een  E-Mail voor een advies op maat, als je allergisch of gevoelig bent voor bepaalde ingrediënten die worden gebruikt in cosmetica en nagelproducten.

Hier zie je in één oogopslag alle ingrediënten die worden gebruikt in onze producten.

Als je niet zeker weet of je intolerant bent voor een ingrediënt, raden we je aan om eerst enkele van onze producten te testen alvorens je voor de volledige aanschaf overgaat, om te bepalen of je eventuele reacties krijgt tijdens het gebruik.

Nee! Onze producten zijn 100% HEMA en Benzoylperoxiden-vrij.

Nog onbeantwoorde vragen?

Over welk onderwerp heb je een vraag?

Producten

Aanbrengen

Verwijderen

Verzend- en bezorgkosten

Mijn bestelling

Betalingen

Retouren & Ruilen

Overige vragen

Een andere vraag?

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden en heb je onze hulp nodig? Onze klantenservice beantwoordt graag persoonlijk al je andere vragen!

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DHL GoGreen voor bestellingen boven de €60.