Rosy Marmer Design

Rosy Marmer Design

Gebruikte produkten:

Nagels in marmer-look? Say no more! We hebben voor jullie een elegant en tijdloos nageldesign in optisch roze marmer gecreëerd.


En zo gaat het:

  1. Bereid jullie nagels voor zoals gewoonlijk en breng net zoveel basislagen aan als jullie gewend zijn.
  2. Voor het design gebruiken we onze dip tray: daarvoor nemen we de hoofdkleur #GirlyPink en voegen kleine accenten toe in #SnowWhite.
  3. LET OP: Vermeng de twee kleuren niet met elkaar, maar breng #SnowWhite alleen lichtjes aan om een geweldig marmer-effect te verkrijgen.
  4. Nu brengen jullie weer je base coat aan en leggen jullie je omgekeerde nagels één voor één in de tray. Wees daarbij zo voorzichtig mogelijk zodat niets verschuift. Daarbij kunnen jullie de witte accenten telkens opnieuw aanbrengen.
  5. Vervolgens borstelen jullie het overtollige poeder weg, brengen een flinke hoeveelheid activator aan en laat het twee minuten uitharden.
  6. Nu kunnen jullie je nagels voorzichtig bufferen om eventuele oneffenheden te egaliseren. 
  7. En nu is het Golden Hour: we brengen weer een beetje base coat aan met een rozenhoutstaafje (of iets dergelijks) op uitgekozen plekken en drukken er wat goudfolie op met een pincet. We herhalen dit alles tot het goud genoeg is voor ons.
  8. Dan brengen we nog een laatste keer activator aan die we twee minuten laten drogen.
  9. Tenslotte verzegelen we ons Rosy Marble design met twee lagen top coat. 

Wij vinden de look er prachtig uitzien en wensen jullie er heel veel plezier mee om het na te doen!

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.