Flash Nails Design

Flash Nails Design

Gebruikte producten:

We houden van zomerstormen.⚡ Ze zuiveren de lucht, brengen verfrissing na hete weken en met een beetje geluk komt er ook nog een regenboog tevoorschijn. Met onze nieuwe flash design is dat precies wat je op je nagels krijgt. 

En het gaat zo:

  1. Om een optimale basis te creëren, brengen we eerst onze base coat aan en dippen in de base powder.
  2. Na nog een dun laagje base coat op de hele nagel, volgt al snel de eerste van onze nieuwe zomerkleuren: #Watermelon. We borstelen voorzichtig het overtollige poeder weg.
  3. Nu wordt het een beetje tricky: we brengen opnieuw de base coat aan en dippen de punt snel zijwaarts in onze tweede zomerkleur #OhBerry en vervolgens nog een keer voor de helft in #Watermelon.
  4. Dip vervolgens de onderste helft nogmaals zijwaarts in #OhBerry en tenslotte de hele nagel in #Watermelon. Afhankelijk van hoe intens je het resultaat hebben wilt, kun je de handeling herhalen.
  5. Om het design te verzegelen, dippen we na een laatste dunne laag base coat de hele nagel opnieuw in de base poeder. 
  6. Zodat het geheel goed kan uitharden, brengen we een flinke hoeveelheid activator aan op de nagels en laten we alles twee minuten lang drogen.
  7. Alle oneffenheden kunnen nu worden geëgaliseerd met een buffer en de nagel kan weer in vorm worden gevijld. Hier kun je alle tijd van de wereld voor nemen. Bekijk je manicure van alle kanten en werk de gebieden net zo lang bij tot je tevreden bent.
  8. Nu brengen we de activator opnieuw aan en laten het weer twee minuten drogen.
  9. Tenslotte verzegelen we onze nagels met twee lagen top coat. Om ervoor te zorgen dat het geheel er niet alleen mooi, maar ook verzorgd uitziet, kunnen we er nog een beetje nagelolie op doen.

 

Ook al is dit ontwerp een van de meer uitgebreide, is het nog steeds de moeite waard! We wensen je veel plezier bij het uitproberen.🌸

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.