Cool Caramel Twist Design

Cool Caramel Twist Design

Gebruikte producten:


Heb je zin in een nageldesign met net dat beetje extra? Met onze Cool Caramel Twist Tutorial laten we je zien hoe je met weinig moeite een geweldig effect kunt bereiken. Let's go! 💅💃

  1. Nadat we onze nagels zoals gewoonlijk hebben voorbereid op het aankomende design, beginnen we met een dunne laag Base Coat en dompelen we onze nagels onder in het Base Powder. Zo maken we een optimale basis, omdat we de natuurlijke nagel versterken en hem beschermen tegen verkleuring. Dit is vooral belangrijk bij donkere en intense kleuren zoals deze.
  2. Daarna brengen we opnieuw een dunne laag Base Coat aan en dompelen deze onder in onze eerste kleur #VitaminSea. Voor een extra dekkend resultaat herhalen we het proces en gaan we verder met de andere nagels. 
  3. Om ervoor te zorgen dat de kleuren van ons ontwerp niet vermengen, brengen we een eerste laagje activator aan en laten deze twee minuten uitharden.
  4. Vervolgens brengen we wat Base Coat S-vormig aan op de nagel en besprenkelen deze voorzichtig met de kleur #HappyHalloween. We tikken de resten voorzichtig af en verwijderen het overtollige poeder met een kwastje. Dit herhalen we op alle nagels.
  5. Nadat de tweede laag activator opnieuw twee minuten is opgedroogd, kunnen we alle oneffenheden met een buffer egaliseren en de nagels voorzichtig in vorm brengen met een vijl.
  6. Dit wordt gevolgd door de laatste keer activator, zodat alle lagen ook echt goed zijn opgedroogd. Daarna kunnen we ons verfrissend lekkere design verzegelen met twee laagjes Top Coat.

Wat vind je van de combinatie van bruin en blauw? Wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Het is als een wandeling op het strand tijdens de zonsondergang – warme herinneringen vermengen zich zachtjes met de diepe gevoelens van de zee 🌊

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.