Babyboomer Manicure

Babyboomer Manicure

Gebruikte producten

Een trend die al enkele jaren gaande is en zijn hype nooit heeft verloren, is de babyboomer manicure. Ook dit jaar een totale must-have voor alle liefhebbers van nageldesign en mode.

Het bijzondere en grote verschil met de klassieke French nails, die vaak worden verward met de Babyboomer look, is dat de kleuren in elkaar overlopen en dat de lijnen die eigenlijk de witte tip tot de roze ondertoon afbakenen, zachtjes in elkaar overlopen. Zo ontstaat een heel natuurlijk kleurverloop van de basiskleur naar het helderder wit van de nageltip.

Babyboomer nagels zijn perfect voor elk nageltype en ook voor elke gelegenheid. Eenvoudig, stijlvol, spannend en glamoureus tegelijk, je zult de wereld betoveren met je manicure.

Zo werkt het

STAP 1

Bereid eerst uw nagels voor op de behandeling.

Duw je nagelriemen voorzichtig terug met de Doonails manicure stick en vijl je nagels in de gewenste vorm. Ruw vervolgens het oppervlak van de nagel licht op met de fijne kant van de vijl.

STAP 2

Breng eerst een dun laagje Base Coat aan en dip dan je nagel direct in het basispoeder. Klop dan voorzichtig het overtollige poeder af en gebruik het borsteltje om het overtollige eraf te borstelen.

STAP 3

Breng nog een dunne laag base coat aan en zet de SNOW WHITE DIPPING POWDER en VALENTINE CRUSH DIPPING POWDER klaar.

Dip met je penseel eerst in de Snow White Powder en tik het zachtjes over de punt van de nagel. Doe hetzelfde met de Valentine Crush Powder op de resterende 2/3 van je nagel. De poeders moeten in elkaar overlopen en de nagel moet volledig bedekt zijn om een soepele overgang te creëren.

Borstel dan voorzichtig het overtollige poeder weg in de richting van de nagelpunt.

STAP 4

Voor een dekkend kleur resultaat herhaal je stap 3 op alle nagels.

STAP 5

Gebruik nu de Activator Coat op al je nagels en laat het 2 minuten inwerken. Na de uithardingstijd vijl je je nageloppervlak voorzichtig om de gewenste vorm en dikte te krijgen. Het is het beste om de fijne kant van de vijl te gebruiken.

STAP 6

Breng nog een dun laagje Activator Coat aan en laat het 2 minuten drogen op de nagels.

STAP 7

Breng tenslotte de Top Coat aan en wacht 2 minuten.

STAP 8

Herhaal dan stap 7 om een mooie afwerking te krijgen. Klaar!

PS: Je kunt letterlijk elke andere Doonails kleur gebruiken om een modern ombre-design te maken. 💖

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.