Patroonmanie: omdat meer soms meer is

Patroonmanie: omdat meer soms meer is

opvallend, spectaculair, extravagant - Laten we samen nieuwe dimensies van de nagelkunst ontdekken.

Vind je het leuk om te experimenteren met kleuren en vormen? We hebben een blik in onze schatkist geworpen en de kleurrijkste, luidste en opvallendste designs voor je uitgezocht. 

Welke ga je kiezen? 💅

  1. Color-Blocking
  2. Marble en Tortoise
  3. Swirl Designs
  4. Sticker en Folies

1. Color-Blocking

Moedig, kleurrijk en creatief - klinkt dat net als jij? Zet dan je nagels in de spotlights met een opvallend colour-blocking design. Het geheim zit in het spel met contrasten: lichte en donkere kleuren, warme en koele tinten, intens of pastel - combineer ze handig om de aandacht te trekken en een visueel wow-effect te creëren.

Pink Grünes Colour Blocking Nageldesign
Dunkles Color Blocking Design
Pastelliges Color Blocking Design

 

2. Marble en Tortoise

Hier is elke nagel absoluut uniek: zowel de marble-look als de natuurlijke tortoise-shell-trend maken indruk met hun abstracte maar toch stijlvolle uiterlijk. Doop je nagels in elke denkbare marmer-look en ga helemaal los met je favoriete kleuren. Of je kiest met het tortoise-design voor warme aardetinten en een animalistische blikvanger. En het beste van alles: nail-newbies komen hier volledig aan hun trekken, want perfectie is helemaal niet nodig. 

Orange Braunes Tortoise Nagel Design
Rosy Marmor Nagel Design mit Gold Akzenten 
Dunkelrotes Marmor Design mit Gold Elementen

 

3. Swirl Designs

Duizelingwekkende wervelingen en flatterende rondingen geven je nagels een wilde en tegelijkertijd speelse vibe. Of je nu kiest voor een uniforme look of verschillende kleuren met elkaar combineert - wat leuk is, is toegestaan!

Modernes Buntes Nagel Design
Schwarzes Swirl Designs mit Cut Outs
Fröhlich Buntes Swirl Nagel Design

 

4. Sticker en Folies

Wie zegt dat patronen alleen werken met verschillende kleuren? Stickers en glitterfolies zijn ideaal om je nagels diepte te geven, kleuren vakkundig van elkaar te scheiden of geometrische vormen te creëren. Hiermee creëer je in een handomdraai dramatische effecten en betover je iedereen om je heen! 

Süßes Nagel Design in Rot mit Herzen
Nagel Design mit goldenen Nagel Stickern
Herbstliches Nagel Design mit Gold Akzenten

 

Wij denken dat patroonontwerpen de perfecte manier zijn om je eigen persoonlijkheid goed te weerspiegelen. Laat iedereen zien wie je bent en laat je nagels voor je spreken! 💃✨

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.