Old Money Aesthetic: nageldesigns die stille luxe uitstralen

Old Money Aesthetic: nageldesigns die stille luxe uitstralen

Ontdek de charme van de Old Money-esthetiek en transformeer je manicure. Omarm subtiele luxe met klassieke French tips, melkachtige chique tinten en rijke roodtinten. Deze nagels stralen tijdloze elegantie uit, perfect voor elke gelegenheid.

Ben je de afgelopen tijd wel eens vaker tegen de term "Old Money" aangelopen en heb je je afgevraagd wat daarmee eigenlijk bedoeld wordt? Dan komt dit artikel voor jou als geroepen! Wij leggen je uit waarom de trend momenteel zo populair is en hoe ook jij hem heel eenvoudig met het juiste nageldesign tot uitdrukking kunt brengen. 

 

Wat zijn Old Money nagels?

Terwijl 'New Money' vaak wordt geassocieerd met een super opvallende, uitbundige en spilzuchtige levensstijl, is 'Old Money' ontzettend subtiel en ingetogen. Een stijl die het niet hoeft uit te schreeuwen om te overtuigen. En nu heeft het internet ons weer een trend gegeven om verliefd op te worden: Old Money Nails - en we vinden het helemaal niet erg, want ze zijn precies dat wat je nodig hebt voor een tijdloze, flatterende en veelzijdige look. 

Gedaan met felle kleuren en overdreven nagelkunst – nu heersen delicate roze en nude tinten, romig wit, de klassieke French manicure en rijke kleurspatten zoals rood, marineblauw en groen. Met hun korte vorm en glanzende afwerking zijn ze een quasi stille luxe in nagelvorm. En nu komt de clou: zelfs als je niet in de zomer door Parijs flaneert of op een landgoed woont met een eigen golfbaan en een enorme bibliotheek, kun je er nog zo uitzien alsof. Deze nagels passen echt bij iedereen, ongeacht hoeveel er op de bankrekening staat.

Zijn ze een tikje discreter dan sommige andere nageltrends die momenteel rondgaan? Absoluut, maar dat maakt het juist zo aantrekkelijk. Old Money nagels passen echt bij elke gelegenheid en zien er – net als de rijkste oma die je kent – altijd moeiteloos elegant uit. Kijk zelf:

 

1. Classic French

De meest nobele vrouwen dragen al decennialang Franse manicures - en wij begrijpen heel goed waarom. De witte tip geeft je nagels een rijke, koninklijke touch die elke look meteen een boost geeft, of je nu een uurtje naar een privé-workout gaat of een gala bijwoont. Om de Old Money look 100% te evenaren, raden we aan om de nagels liever kort te houden dan lang.

French Nagel Design Press Ons

 

2. Milky Chic

When in doubt - nude en cream colours zijn zeker altijd goede opties voor een klassieke en verzorgde Old Money look. Gewoon het ultieme symbool van ingetogen rijkdom.

Off White Nagel Design Press Ons

 

3. Red is Rich

Rood is een kleur die al eeuwenlang geassocieerd wordt met adel, macht en prestige. Het straalt een tijdloze elegantie uit waar je nooit moe van wordt. Of het nu gaat om lippenstift, handtas, ballerina's of gewoon de passende manicure - rood is de belichaming van Old Money, nog klassieker gaat niet.

Rotes Nagel Design Dipping Powder

 

4. Coffee Colours 

Wie een sophisticated look nastreeft, kan ook hier niet omheen. Van licht karamel tot donker mokka - deze neutrale tinten  passen niet alleen bij alles, maar laten je vingertoppen er in elke situatie supernobel uitzien.

Cappuccino Nude Nagel Design Dipping Powder

 

5. Clean Girl Vibes 

Voor een manicure die eruitziet alsof je dichtbij de adel staat, kun je het beste kiezen voor delicate, glinsterende roze tinten. Door hun subtiele elegantie en tijdloosheid brengen ze moeiteloze luxe tot uitdrukking en weerspiegelen een voorliefde voor natuurlijkheid en understatement. Net als je natuurlijke nagels, maar dan beter!

Klassisches Rosa Nagel Design Dipping Powder

 

6. Dark Blues and Greens 

Donkere blauwe en groene tinten mogen in deze trend in geen geval ontbreken. Ze stralen een diepe, rijke elegantie uit die zowel traditie als een vleugje aristocratie tot uitdrukking brengt. Deze kleuren zijn subtiel luxueus en weerspiegelen zelfvertrouwen en ernst zonder opzichtig over te komen.

Blaues Marine Nagel Design Dipping Powder

 

Conclusie

Laat je inspireren door de tijdloze elegantie van de Old Money nagels en breng een vleugje luxe in je dagelijkse leven. Deze nagels zijn meer dan alleen maar een trend – ze zijn een statement van klasse dat nooit uit de mode raakt 🥂🌟

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.