Let the (Nail) Games begin: De beste designs voor beginners

Let the (Nail) Games begin: De beste designs voor beginners

Nailart is alleen voor professionals? Helemaal niet! We laten je zien hoe je als beginner het allerbeste uit je manicure kunt halen. 

Zelfs als je een complete beginner bent, hoef je geen fantastische nagels te missen. Van klassiek French en Ombrè-designs tot een beetje Glam&Glitter kun je je creativiteit de vrije loop laten en in een paar eenvoudige stappen echte blikvangers toveren ✨

 

  1. Keep it simple
  2. French is Fabulous
  3. Add some sparkle
  4. Draw the Line

 

Keep it simple

 

Effen nagels lijken op het eerste gezicht misschien onopvallend, maar ze zijn het perfecte canvas om je nagelreis mee te beginnen. Waarom? Je hoeft geen ingewikkelde patronen te schilderen of ingewikkelde technieken toe te passen. Bovendien wil dat niet zeggen dat je af moet zien van verscheidenheid. Van klassieke nude tinten tot intense kleuren en felle nuances - afhankelijk van je stemming en gelegenheid kun je kiezen uit een breed palet. En als je niet kunt beslissen, volg dan de mismatched-trend en gebruik voor elke vinger een andere kleur.

Schwarzes Einfaches Nagel Design
Nude Nagel Design Einfach
Rotes einfaches Nagel Design

 

 

French is Fabulous

 

French nagels zijn een tijdloze klassieker en worden nog steeds beschouwd als de koningsdiscipline in de nail game - als het tenminste om het aanbrengen gaat. Maar juist met onze dippingsystemen zijn French designs in een handomdraai mogelijk, zonder lang te hoeven lakken of op elke millimeter te moeten letten. Aan jou de keuze of je voor de klassieke witte nageltip gaat, zachte pasteltinten kiest, van de nauwkeurige lijn afwijkt of het geheel pimpt met een lichte glans.

Einfaches French Nagel Design
Buntes French Design
Buntes Florales French Design

 

 

Add some Sparkle

 

We hebben allemaal af en toe een beetje ✨SPARKLE✨in ons leven nodig. Vooral als je jezelf net aan nieuwe nageldesigns waagt, zijn glitterpoeder of metallic folies een geweldige manier om de juiste accenten te leggen en je manicure net dat beetje extra mee te geven. Of het nu op een felle ondergrond is of om ingetogen nagelkleuren op te fleuren, is helemaal aan jou.

 

Lila Glitzer Nagel Design
Neon Glitzer Nagel Design mit Silber Folie
Einfaches Glitzer Nagel Design
Draw the Line

 

Speelse lijndesigns hebben een doorslaggevend voordeel: je hoeft geen regels te volgen. Geen enkele nagel hoeft hetzelfde te zijn. Je kunt naar hartenlust lijnen trekken, soms breder, soms smaller, en daarbij zoveel of zo weinig toevoegen als je wilt. Een ontspannen manier dus om van je manicure een echte blikvanger te maken.

 

 

Modernes Nagel Design
Modernes Schwarz Nude Swirl Nagel Design
Buntes Modernes Nagel Design


We hopen dat dit artikel je heeft aangemoedigd om de volgende stap te nemen en iets nieuws te proberen op het gebied van manicure. Probeer uit, heb plezier en maak van je nagels kleine kunstwerkjes! Denk eraan, oefening baart kunst, dus wees geduldig en geniet van de reis 💅🎨✨

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.