6 nageldesigns voor de perfecte festivallook

6 nageldesigns voor de perfecte festivallook

Ontdek de beste festival nageldesigns voor je volgende evenement! Van neonkleuren tot glitter en metallic looks, wij hebben de beste 6 ideeën voor je.
Moderne Nageldesigns Lezen 6 nageldesigns voor de perfecte festivallook Volgende De beste nagel designs voor bruidsmeisjes

Het is lente en daarmee ook het festivalseizoen! En wat zou een festivallook zijn zonder het juiste nageldesign? Glanzend of sprankelend, pastel en speels - met deze 6 festival nageldesigns ben je gegarandeerd de blikvanger op elk evenement.

Onze Top #6:


Nageldesign #1: Glinsterende regenboogkleuren

Laten we beginnen met het klassieke festival nageldesign: regenboogkleuren. Zet accenten met glinsterende kleuren in rood, oranje, geel, groen, blauw en paars en wordt een blikvanger.

Festival Nägel Regenbogen

Neon Kleuren Set x Girly Pink x Gala Gal

Nageldesign #2: Bloemenkransen en pastelkleurige accenten

Voor een romantische look adviseren wij nageldesigns met bloemenkransen en pastelaccenten. In roze, lila of lichtblauw - met dit nageldesign ben je het bloemrijke hoogtepunt op elk festival.

Festival Nägel Blumen Design

Raindrops x Snow White x Ghost Clear

Nageldesign #3: Rocking zwart

Rock het festival met onze Dipping Powder nagels in zwart! Met een matte finish ben je klaar voor lange dagen en nachten vol muziek en avontuur.

Rockiges Nageldesign

Dark Dream x Matte Top Coat

 

Voor een nog ruigere look versier je je nagels met studs of andere metalen accenten.

Nail design #4: Bohemian chic met fijne details

Als je de voorkeur geeft aan een meer natuurlijke look, zijn bohemien nageldesigns een geweldige optie voor de festivallook. Je kunt je nagels versieren met pastel- of nude-tinten en ze opwaarderen met glitter of metallic accenten.

Bohemian Nagel Design

Peach Blush x Strasssteine Transparent

Nail design #5: Glitter kleuren voor de ultieme party look

Glitteraccenten: met glitterlakken tover je je nagels om tot fonkelende kunstwerken. Of ze nu als highlights worden gebruikt of over het hele nageloppervlak worden verspreid, glitteraccenten zijn perfect voor festivals.

Glitzer Festival Design

 

Nail design #6: dierlijke blikvangers

Met nagels in dierendesign scoor je ook punten op elk festival. Onze favoriet is een elegant slangenontwerp 🐍

Schlangen Nagel Design

Forest Green x Nagelsticker Silber GlitzerMatte Top Coat

 

Met deze festival nageldesigns ben je gegarandeerd de blikvanger op elk festival. Of je nu houdt van glitter en glamour of meer natuurlijke looks, bij Doonails vind je alles wat je nodig hebt voor je perfecte nageldesign. Waar wacht u nog op? Laat je inspireren door onze designs en creëer je eigen festival nageldesign!

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.