Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je vragen over je bestelling, de dipproducten of het aanbrengen? Hier vind je eenvoudig en snel de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je vragen over je bestelling, de dipproducten of het aanbrengen? Hier vind je eenvoudig en snel de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Verzend & Bezorgkosten

Algemeen

Verzending is gratis voor bestellingen boven de €60.

Bij bestellingen onder €60 wordt er een laag bedrag voor de verzending in rekening gebracht.

Voor meer informatie, zie onze leveringsvoorwaarden.

Onze producten arriveren meestal binnen 3-5 werkdagen (zaterdag, zondag en feestdagen zijn geen werkdagen) vanaf de datum van bestelling. Natuurlijk kan het in uitzonderlijke gevallen iets langer duren (bijv. door stakingen bij de bezorgdienst). We doen er alles aan om bestellingen snel af te handelen.

Ons logistiek centrum bevindt zich in Duitsland. De meeste bestellingen worden binnen een dag verzonden.

Tijdens drukke periodes zoals bijvoorbeeld de feestdagen, hebben wij en de bezorgdienst een hoger verzend volume dan normaal. Tijdens deze periodes kunnen er meer vertragingen optreden dan normaal, waarvoor we ons bij voorbaat willen verontschuldigen.

Zelfs tijdens deze periodes doen wij er alles aan om je bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ja, zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een e-mail met een trackingnummer en een link. Klik op het DHL-trackingnummer om naar de DHL-trackingpagina te worden geleid.

Problemen met de levering

Het is onze ervaring dat sommige bezorgers vergeten een kaartje achter te laten bij klanten als zij niet thuis waren.

In de meeste gevallen wordt de zending bij het lokale depot afgegeven of bij de buren achtergelaten. Je kunt het beste even checken bij de buren of informeren bij het plaatselijke depot.  Als de bestelling kwijt lijkt te zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. We snappen dat dit vervelend is en zullen er alles aan doen de verzending alsnog te achterhalen.

Naar de contactpagina

Nog onbeantwoorde vragen?

Over welk onderwerp heb je een vraag?

Producten

Aanbrengen

Verwijderen

Verzend- en bezorgkosten

Mijn bestelling

Betalingen

Retouren & Ruilen

Overige vragen

Een andere vraag?

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden en heb je onze hulp nodig? Onze klantenservice beantwoordt graag persoonlijk al je andere vragen!

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DHL GoGreen voor bestellingen boven de €60.