Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je vragen over je bestelling, de dipproducten of het aanbrengen? Hier vind je eenvoudig en snel de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je vragen over je bestelling, de dipproducten of het aanbrengen? Hier vind je eenvoudig en snel de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Verwijderen

Algemeen

Je kunt het Doonails Dipping Powder het beste verwijderen met onze Verwijderingsset. Deze methode is eenvoudig, snel en zacht voor de nagel. De speciale Doonails Aceton droogt de nagel niet uit.

Gedetailleerde instructies vind je hier.
Omdat Dipping Powder geen "lak" is, kan het niet worden verwijderd met traditionele nagellakremover

Dipping Powder is in tegenstelling tot nagellak, een langhoudende salonwaardige manicure en kan daarom alleen worden verwijderd met Aceton.

Voor een snelle en zachte verwijdering, raden wij onze Verwijderingsset aan.

Verwijdering met de frees

Wij raden je aan om natuurlijke nagels altijd voorzichtig te bewerken met een vijl, aangezien het makkelijk is je te verwonden tijdens het korter maken van natuurlijke nagels.

Ja, de frees komt volledig opgeladen en is dus direct klaar voor gebruik. Veel plezier met je nieuwe nagelfrees!

De levensduur van de batterij is grofweg te vergelijken met die van een smartphone/iPhone. Je kunt de frees maximaal 6 uur gebruiken, als deze volledig is opgeladen. Omdat je de frees niet elke dag hoeft op te laden, slijt de batterij minder dan die van een smartphone. Dit maakt de nagelfrees super duurzaam.

De nagelfrees is super handig voor thuisgebruik. Elk type manicure kan eenvoudig en makkelijk worden verwijderd.

Jazeker.
In onze BIT set vind je 4 BITS, speciaal voor de manicure rondom de nagelriemen. Met de BITS kun je gemakkelijk werken aan de zijwanden en kun je voorzichtig dode nagelriemen verwijderen. Bekijk onze BIT's Set Tutorial.

De Tutorial

Nog onbeantwoorde vragen?

Over welk onderwerp heb je een vraag?

Producten

Aanbrengen

Verwijderen

Verzend- en bezorgkosten

Mijn bestelling

Betalingen

Betalingen

Overige vragen

Een andere vraag?

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden en heb je onze hulp nodig? Onze klantenservice beantwoordt graag persoonlijk al je andere vragen!

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DHL GoGreen voor bestellingen boven de €60.