Faded Nails

Faded Nails

Gebruikte producten

Hoe werkt het?

De Fades Nails look creëert een vloeiend kleurverloop waarbij een lichtere kleur in een vloeiende overgang overgaat in een donkerdere kleur.

Het trendy overgang effect, dat sterk gericht is op de zeer bekende ombré nagels, werkt natuurlijk niet alleen van het nagelbed naar de tip van de nagel, dus van onder naar boven, maar ook over de nagel van links naar rechts.

Met de Faded Nails techniek creëer je een totale eye-catcher manicure in salon kwaliteit. De look is bijzonder geschikt voor het creëren van een WoW-moment op individuele nagels, maar ziet er ook prachtig uit als complete manicure.

Het ontwerp ziet er ongelooflijk ingewikkeld en moeilijk aan te brengen uit, maar kan met een beetje oefening makkelijk thuis worden gemaakt met de Doonails Professional Dipping Powder Kit.

Instructies

STAP 1
Bereid eerst je nagels voor op de behandeling.
Duw je nagelriemen voorzichtig terug met de Doonails manicure stick en vijl je nagels in de gewenste vorm. Ruw vervolgens het oppervlak van de nagel licht op met de fijne kant van de vijl.


STAP 2
Breng een dunne laag Base Coat aan en dip je nagel direct in het basis poeder. Klop dan voorzichtig het overtollige poeder af en gebruik de kwast om af te borstelen.

STAP 3
Breng nu nog een dunne laag Base Coat aan. Dip het cosmetica penseel in één van de twee kleurpoeders van je keuze en verdeel het met licht tikkende en deppende bewegingen over één helft (verticaal) van je nagel. Herhaal dit vervolgens met de 2e kleur poeder op de vrije helft van de nagel.

Daarna voorzichtig afborstelen.

STAP 4
Herhaal stap 3.

STAP 5
Gebruik de Activator Coat op je nagels en laat het 2 minuten inwerken.
Na de uithardingstijd vijl je je nageloppervlak voorzichtig om de gewenste vorm en dikte te krijgen. Gebruik hiervoor de fijne kant van de vijl.

STAP 6

Breng nog een dun laagje Activator Coat aan op je nagels en laat het 2 minuten inwerken.

STAP 7
Breng tenslotte de Top Coat aan, wacht 2 minuten en herhaal deze stap om een glanzende afwerking te krijgen.

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.