Manicure opvullen

Manicure opvullen

Gebruikte producten

Hoe het werkt

STAP 1

Gebruik de Doonails manicurestick om de nagelriemen zo goed mogelijk terug te duwen en ze in vorm te brengen.

STAP 2

Vijl elke nagel beurtelings zeer grondig en ruw de nagels op met de grove kant van de nagelvijl totdat de bovenste laag van de manicure is afgevijld. Na het vijlen moet het oppervlak relatief glad zijn.

STAP 3

Breng een dun laagje Base Coat volledig aan op de nagel en dip deze vervolgens direct in de Dipping Powder van je keuze. Borstel voorzichtig het overtollige poeder weg.

STAP 4

Herhaal deze stap voor een prachtig intens kleurresultaat.

STAP 5

Gebruik vervolgens de Activator Coat op je nagels en laat het 2 minuten inwerken. Na de uithardingstijd vijl je je nageloppervlak voorzichtig om de gewenste vorm en dikte te verkrijgen. Gebruik hiervoor de fijne kant van de vijl.

STAP 6

Breng nog een dun laagje Activator Coat aan op je nagels en laat het 2 minuten drogen.

STAP 7

Breng ten slotte de Top Coat van je keuze aan (Top Coat glanzend of Top Coat mat) en wacht 2 minuten.

STAP 8

Herhaal stap 7 om je frisse nieuwe Doonails manicure af te werken.

Je Dipping Powder Manicure zal niet alleen indruk maken met zijn opvallende look, maar wat nog belangrijker is, het blijft tot 4+ weken zitten en is super sterk op je nagels. Om je nagels er te laten uitzien alsof ze net uit de salon komen, kun je ze na een tijdje bijwerken met de Doonails Dipping Powder-applicatie voor een frisse nieuwe look.

Bij het opvullen van je nagel manicure kun je kiezen voor een andere lengte of nagelvorm en ook voor een heel nieuw design. Het opvullen van je nagels is niet alleen praktisch omdat je niet de hele Dipping Powder manicure hoeft te verwijderen en vervolgens te vernieuwen, maar, zorgt voor de stabiliteit van de nagel en bevordert de natuurlijke groei.

Zelf thuis je nagels opvullen kost heel weinig tijd en moeite, maar zorgt wel voor dat wow-effect en het fresh-from-the-salon gevoel op je nagels.

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DHL GoGreen voor bestellingen boven de €60.