Nageltrends 2023

Nageltrends 2023

In 2023 zal nail art gedomineerd worden door minimalistische en natuurlijke designs.

In 2023 zal nagelkunst gedomineerd worden door minimalistische en natuurlijke designs. Dat betekent echter niet dat we geen kleuren of flitsende patronen zullen zien. Het gaat erom een subtiele maar stijlvolle look te creëren.



Inhoudsopgave

  1. Ombre ontwerp
  2. Nail art
  3. Marmer
  4. Mat gecombineerd met glanzend
  5. Grafische ontwerpen
  6. Natuurlijke looks

 

1. Ombré ontwerpen 

Een grote trend in 2023 zal het ombré-design zijn. Deze techniek combineert twee of meer kleuren die naadloos in elkaar overlopen om een verloop effect te creëren. Er zijn veel manieren om het ombré ontwerp te creëren door verschillende kleuren of zelfs glitter toe te voegen.

Onze favoriete ombré ontwerpen:

 

Ombre Nagel Design mit Sugar und Soft Lilac
Regenbogen Ombre Nageldesign

2. Nail art

Een andere trend in 2023 zijn nail art accessoires. Er zijn vele soorten nail art accessoires die je op je nagels kunt dragen, zoals steentjes, folies & stickers. Deze accessoires kunnen op de nagels worden gelijmd of ingebed om een speciale touch toe te voegen.

Onze favoriete nail art ontwerpen:

 

Grün Schlangen Design Nagel Sticker Nailart
Rosefolien mit Nailart

3. Marmer

Een andere trendy nageltechniek in 2023 zal het "marmeren" nageldesign zijn. Deze techniek bootst het uiterlijk van marmersteen na en kan in veel verschillende kleuren en patronen worden ontworpen. Het marmer design is een geweldige manier om een elegante en toch subtiele look te creëren.

Ons favoriete marmer ontwerp:

 

Beige Marmor Nägel
Burgundy Marmor Nägel mit Gold Folie
Marmor Design Schwarz Weiß

 

4. Mat gecombineerd met glanzend

Een andere interessante combinatie is de mix van matte en glanzende afwerkingen op de nagels. Deze combinatie geeft de nagels een unieke textuur en een interessant visueel effect. Onze favoriete mat-glanzende combinatie:

 

Matt Glänzender Nagel Blau
Zopf Nagel Design Cookie Almond

 

5. Grafische ontwerpen:

Grafische ontwerpen zullen ook in 2023 een grote rol spelen. Het draait allemaal om strakke lijnen en geometrische patronen die op de nagels zijn getekend. Deze ontwerpen zijn perfect voor vrouwen die de voorkeur geven aan een moderne en minimalistische esthetiek.

Onze favoriete grafische ontwerpen:

 

Grafische Muster Naildesign
Grafisches Nagel Design

 

6. Natuurlijke looks

Natuurlijke looks zijn een andere grote trend dit jaar. Het gaat erom de nagels netjes en natuurlijk te houden zonder uitgebreide en flitsende nageldesigns. Natuurlijke nagels zijn perfect voor vrouwen die de voorkeur geven aan een minimalistische stijl.

Onze favoriete natuurlijke looks:

 

Espresso Nagel
Nude Nägel
Sand Dipping Powder

Gratis verzending

Wij bieden gratis verzending met DPD voor bestellingen boven de €60.